Marco Maasen

Zijn achtergrond

Marco Maasen (1969) maakte in 2011 de overstap naar uitvaartverzorger na jarenlang in de ICT-branche werkzaam te zijn geweest. Alphega breidde in die tijd haar werkgebied verder uit naar de gemeente Epe en uitvaartverzorger Marco meldde zich als kandidaat-uitvaartverzorger voor deze regio aan. Door de lokale betrokkenheid van Marco Maasen binnen zijn eigen woonplaats Hattem resulteerde dit al snel in de verdere verruiming van het werkgebied van Alphega. Daarnaast is Marco ook rouwautochauffeur en vervangend uitvaartverzorger bijvoorbeeld bij vakanties in andere regio’s waar Alphega werkzaam is.
 

Ervaringen

Marco ervaart het als een voorrecht dat hij dicht bij de mensen mag staan in een voor hen kwetsbare periode na het overlijden van een dierbare. Op een persoonlijke en informele wijze, waarbij aandacht zorgvuldigheid en professionaliteit centraal staan, verleent Marco rust en vertrouwen in de voor nabestaanden vaak hectische dagen na een overlijden.
 

Werkgebied

Het werkgebied van Marco Maasen is in de gemeente Hattem en Wapenveld. In deze gemeenten vervult hij de functie van uitvaartverzorger.
In andere gemeenten is Marco ook werkzaam voor Alphega, hetzij als vervangend uitvaartverzorger bij drukte of vakanties, als rouwautochauffeur én ook ondersteunt hij bij de laatste verzorging.
 
Mocht u vragen hebben over een begrafenis of crematie? Dan helpen en Marco en zijn collega’s u graag. U kunt gebruik maken van het onderstaande contactformulier, of bel ons voor het plannen van een afspraak op 038-7600056. Daarnaast kunt u ook mailen naar info@alphega-uitvaart.nl

Contact

Cookie instellingen