Grafmonumenten

Na afloop van een begrafenis wordt vaak een grafmonument geplaatst op het graf. Grafmonumenten zijn er in alle vormen en maten, kleuren en materialen. In de uitvaartshowroom zijn een aantal modellen te bezichtigen. Alphega maakt en plaatst zelf geen grafmonumenten, maar kan u wel in contact brengen met de vakmensen die op dit gebied specialist zijn.

De uitvaartverzorger van Alphega zal voor de nabestaanden een inspiratieboekje achterlaten, waar men op het gemak de eigen wensen en voorkeuren kan aangeven. Tijdens het nagesprek zal de uitvaartverzorger de wensen inventariseren en doorkoppelen aan de specialist. Zij zullen contact opnemen met de nabestaanden om het realiseren van een grafmonument verder vorm te geven.

Tijdelijke gedenktekens

Het uitzoeken, ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van een grafmonument is soms een langdurig traject, waarbij er niets op het graf is geplaats na het begraven tot het moment dat het grafmonument wordt geplaatst. In samenwerking met de grafmonumentenspecialist biedt Alphega tijdelijke gedenktekens aan, welke aanzienlijk sneller geleverd kunnen worden. Er zijn een viertal mogelijkheden, welke u onderstaand kunt terugvinden.

 

Gedenktekens / Grafmonumenten

Contact

Cookie instellingen