Offerte aanvragen

"Wat kost een uitvaart nu eigenlijk?", is één van de meestgestelde vragen. Omdat iedere uitvaart uniek en persoonlijk is, is daar nooit hetzelfde antwoord op te geven. Om u toch inzage te kunnen verlenen in de kosten van een uitvaart bieden wij u twee mogelijkheden:

 

Voorbespreking

Nog voordat er sprake is van een overlijden kunt u samen de uitvaartverzorger, geheel vrijblijvend en kosteloos, eens persoonlijk de wensen met betrekking tot de uitvaart bespreken. De uitvaartverzorger kan u aan de hand van de wensen een kostenopgave doen toekomen. Een voorbespreking kan overal plaatshebben, zo komt de uitvaartverzorger graag bij u thuis, maar ook bent u uiteraard welkom in onze uitvaartshowroom. Wilt u een voorbesprekingsafspraak met de uitvaartverzorger plannen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Online kosten calculator

Om op een laagdrempelige wijze ook inzicht te kunnen verlenen in de kosten van een uitvaart heeft Alphega een speciale online tool ontwikkeld, waarbij u stapsgewijs uw wensen kunt kenbaar maken. Het systeem past de keuzes automatisch aan naar aanleiding van de keuzes die u eerder heeft gemaakt. Zo wordt u bijvoorbeeld niet gevraagd om een crematorium te selecteren wanneer u eerder heeft aangegeven dat het om een begrafenis zal gaan. Na het volledig doorlopen van alle stappen kunt u de wensen met bijbehorende tarieven opslaan, afdrukken of per email aan u zelf (en of Alphega) verzenden.
Alphega tracht de keuzemogelijkheden van de online tool zo ruim mogelijk te houden, maar helaas is het ondoenlijk om van bijvoorbeeld alle Nederlandse begraafplaatsen jaarlijks de tarieven te actualiseren, waardoor het beperkt wordt tot de regio waarin Alphega werkzaam is.
U kunt de online kosten calculator vinden op deze link, of in het bovenstaande menu, kopje "kosten".

Contact

Cookie instellingen