Rouwbloemen

Op deze pagina kunt u inspiratie opdoen en het ruime assortiment aan rouwstukken en rouwbloemen bekijken. Na een overlijden kunt u aan de uitvaartverzorger uw wensen kenbaar maken. Hij/zij zal zorgdragen dat uw wensen worden gerealiseerd.

Ook kunt u eenvoudig zelf een rouwstuk of rouwbloemen bestellen in 3 eenvoudige stappen, dat kan door gebruik te maken van de onderstaande webshop.

Hieronder treft u enkele tips:

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk dat u de rouwbloemen laat bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt ervoor dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.

Wanneer bezorgen?

Tijdens het bestellen kiest u zelf een bezorgdatum, maar wij vragen ook om informatie over datum en tijd uitvaart (indien bekend). Dit is om een compleet beeld te krijgen. De watervoorraad in het steekschuim bij een rouwstuk is beperkt. Daarom adviseren wij om de bloemen pas te laten leveren maximaal enkele dagen voor de plechtigheid.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Gepast tekst rouwlint of kaart

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint (2 stroken) of een kaart.

Extra urgentie en zorg

Rouwbestellingen worden in samenwerking met Topbloemen met extra zorg en urgentie in behandeling genomen, ook in het weekend.

 

Contact

Cookie instellingen