Rouwdrukwerk

Van traditionele rouwbrieven met zwarte of grijze rand tot moderne rouwkaarten opgemaakt met (eigen) foto of afbeeldingen, talloze verschillende lettertypen, diverse kleuren en papiersoorten. Alphega beschikt over een groot assortiment aan rouwbrieven, rouwkaarten en dankbetuigingen. Dankzij een grote voorraad van de vele rouwbrieven en rouwkaarten kunnen deze direct gedrukt worden in de eigen drukkerij (ook in de weekenden), zodat de rouwcirculaire tijdig verzonden kan worden.

Eigen drukkerij en ontwerpstudio

Alphega heeft de beschikking over een eigen drukkerij en ontwerpstudio. Zo kunnen alle wensen op korte termijn worden gerealiseerd. Tijdens het aannamegesprek of tijdens een voorgesprek neemt de uitvaartverzorger met u de rouwbrief of rouwkaart door. Na dit gesprek wordt deze in de ontwerpstudio ontworpen, waarna de nabestaanden ter controle een proefdruk ontvangen. Na de controle en eventuele aanpassingen kunnen de rouwbrieven en rouwkaarten direct in eigen beheer gedrukt worden.

Steeds persoonlijker

De laatste jaren wordt het rouwdrukwerk steeds persoonlijker. Een foto van de overledene, de favoriete (natuur)plek van de overledene, of een afbeelding die veel voor de overledene betekent worden in steeds hogere mate gebruikt om het rouwdrukwerk persoonlijker te maken. De uitvaartverzorgers van Alphega kunnen u informeren over de vele mogelijkheden die er op het gebied van rouwdrukwerk mogelijk zijn.

Collectie rouwdrukwerk en voorbeeldteksten

 

Blader onderstaand door de ruime collectie rouwdrukwerk van Alphega.

Contact

Cookie instellingen