Jan van der Wel

Uitvaartverzorger Jan van der Wel is sinds de start in 2004 bij de uitvaartonderneming Alphega betrokken. Kort voor zijn indiensttreding als uitvaartverzorger bij Alphega meldde hij zich als taxichauffeur aan bij het vervoersbedrijf Taxi & Tour P. van de Pol BV. Van de Pol was op datzelfde moment bezig de uitvaartonderneming Alphega op te richten, slechts een enkeling wist van dit plan.

"Jij lijkt mij meer een geschikte uitvaartverzorger dan taxichauffeur.", leek een toevallige opmerking van Peter van de Pol sr. aan Jan van der Wel, waarop Jan direct aangaf dat hij al geruime tijd met het idee liep om uitvaartverzorger te worden. Enkele gesprekken later bleek Jan van der Wel de ideale kandidaat om als eerste uitvaartverzorger in dienst van Alphega te treden.

Jan van der Wel is een bijzonder aangenaam persoon, die graag nabestaanden bijstaat in een moeilijke periode van rouw en verdriet na het overlijden van een dierbare. Als geen ander biedt Jan van der Wel een luisterend oor aan een ieder, ongeacht afkomst of religie.

Mocht u vragen hebben inzake uw begrafenis of crematie? Jan komt graag persoonlijk bij u langs voor alle uitvaartgerelateerde informatie. U kunt gebruik maken van het onderstaande contactformulier, of bel ons voor het plannen van een afspraak op 0341 - 26 43 95.

Contact

Cookie instellingen