Uitvaartbus

Wat is een uitvaartbus?

Een uitvaartbus is een bus die wordt gebruikt om de overledene en de rouwenden te vervoeren naar de locatie waar de uitvaartplechtigheid plaatsvindt. De bus kan ook gebruikt worden om de overledene naar de begraafplaats of crematorium te vervoeren. In sommige gevallen wordt de bus ook gebruikt om de rouwenden naar de locatie te brengen waar de begrafenis of crematie plaatsvindt. Uitvaartbussen zijn speciaal aangepast aan deze doeleinden en beschikken over comfortabele zitplaatsen voor rouwenden.

In sommige culturen is het gebruik van een bus bij een uitvaart heel normaal, In andere landen is het misschien niet zo populair. Veel uitvaartondernemers bieden deze dienst aan, ook zijn er speciale uitvaartbusverhuurbedrijven die de bus verhuren voor een uitvaart. Uiteraard is een uitvaartbus ook bij Alphega te regelen.

 

UITVAARTBUSSEN.NL

Uitvaartonderneming Alphega maakt gebruik van de uitvaartbus van www.uitvaartbussen.nl (onderdeel van het Nunspeetsefamilie bedrijf Taxi & Tour P. van de Pol BV). Deze uitvaartbus komt niet alleen uit de directe regio, maar is ook de mooiste van Nederland.
In de uitvaartbus kunnen maximaal 14 nabestaanden én 1 overledene (in kist) samen de laatste reis afleggen.

Contact

Cookie instellingen